Bilete Luiza Zan | Mariano Castro | Muse Quartet A Classic Jazz Evening - 3 nov, ora 20:00 - Palatul Bragadiru - Sala Godot / Gradina Urbana

Luiza Zan | Mariano Castro | Muse Quartet A Classic Jazz Evening

Palatul Bragadiru - Sala Godot / Gradina Urbana, București

duminică, 3 noiembrie, ora 20:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces general
Presale Acces General
Front Seat
Presale Front Seat
Wine Tasting Menu

Wine Tasting Menu include un bilet la concert în primele locuri și o selecție de 3 vinuri pentru degustare, alături de platouri cold cuts cheese & meat.

VIP for 2

VIP Experience for two permite accesul pentru 2 persoane, o sticlă de Prosecco, alături de platoul Pair It up Smooth, pentru un wine pairing desăvârșit.

Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Luiza Zan | Mariano Castro | Muse Quartet A Classic Jazz Evening

Multe sunt motivele pentru care jazz-ul clasic, de peste un secol, atinge inimile celor care îl întâlnesc. Versurile romantice și pline de farmec, alături de armoniile complexe și ritmurile născute într-o universalitate perpetuă, se împletesc într-o vibrație seducătoare și misterioasă.u!

Împletirea dintre vocea Luizei Zan, măiestria revărsată peste clape de Mariano Castro și atingerile divine pe coardele Muse Quartet vor aduce jazz-ul clasic pe scena Teatrului Godot, aranjamentele gândite de Mariano Castro alcătuind un repertoriu dedicat iubirii romantice, veșnice, poetice, cum vremurile noastre uită că există pe lume.

Născută în Tulcea pe 7 octombrie 1980, Luiza Zan este una din cele mai proeminente voci ale jazz-ului românesc. Cu virtuozitate și eleganță, vocea ei caldă și impunătoare doboară ușor bariera tiparelor și a preconcepțiilor.

A câştigat numeroase premii la concursurile autohtone de jazz, pasiunea pentru competiţie ducând apoi la prestigiosul şi de netăgăduit mult meritatul premiu al II-lea la Shure Jazz Voice Competition în cadrul festivalului de Jazz din Montreux, Elveţia, cel mai vechi festival din Europa şi unul dintre cele mai aclamate din lume, în iulie 2004.

Pregătirea muzicală o desăvârșește odată cu absolvirea cursurilor Universităţii de Arte George Enescu din Iaşi, secţia lied-oratoriu, clasa prof. Marie-Jeanne Stoia, însă participă constant la workshop-uri și masterclasses cu diverși muzicieni consacrați: Dennis Chambers, Neenna Freelon, etc, înainte de a fi ea însăși pedagog – între anii 2008-2010 predă jazz vocal la Universitatea de Muzica București. Din 2022 este peofesor asociat la Universitatea Transilvania din Brașov, iar din 2023 este profesor asociat la Universitatea de Arte din Targu Mureș, secția Teatru Muzical.

Studiază jazz cu saxofonistul american Rick Condit şi cu pianistul american Armen Donelian.

În iulie 2004 cîştigă premiul I la festivalul Cerbul de Aur, secţiunea interpretare, alături de trupa Slang.

Născut la Buenos Aires, Mariano Castro s-a stabilit în România în 2013. Muzician complex, pianist, chitarist, compozitor, orchestrator. Are activ peste 40 de turnee internaţionale în Statele Unite, Canada, Brazilia, Ecuador, Italia, Elveţia, Germania, Romania, Franţa, Rusia, Portugalia, Polonia, Spania, Danemarca, Bulgaria, Olanda, Suedia, Cehia şi Lituania. Împreună cu trupa Narcotango a fost nominalizat de două ori la Latin Grammy Awards (2009 şi 2010) la categoria „Cel mai bun album de tango”.

Congresul din Buenos Aires îl declara în 2014 Personalitate marcantă a Culturii din Buenos Aires pentru întreaga sa traiectoria artistică şi datorită aportului artistic adus în promovarea culturii argentiniene. Se prezinta in ultimele ani ca pianist si orchestrator alături de diferite orchestre filarmonice din Romania si Europa.

De aproape 13 ani, Muse Quartet captivează publicul cu spectacolele lor vibrante și eclectice. Compus din patru muzicieni profesioniști, Alina Horez – vioara 1, Nicoleta Petre – vioara a 2 a, Maria Coltatu – viola, Corina Ciuplea – violoncel, acest ansamblu dinamic aduce o notă proaspătă și modernă în lumea muzicii de cameră, specializându-se în cover-uri ce acoperă o gamă largă de genuri.

Renumit pentru versatilitatea și stilul său cool, Muse Quartet este unul dintre cele mai cunoscute cvartete de coarde din România. Ele au împărțit scena cu unii dintre cei mai faimoși artiști din țară, incluzandu-i pe: Smiley, Deliric, Silent Strike, Alexandra Usurelu, Andra, Loredana Groza, Vanotek, Lucia, Rockabella, Tomma Alistar, Mariano Castro, Analia Selis, Luiza Zan, Alexandra Fits,The mono jacks, byron, Golan, Akua Naru, Dimitri’s Bats, Grimus, Andrei Tudor Band, The Motans, Alexandrina Hristov, Paulina, Vunk. Concertele lor live nu sunt doar spectacole, sunt experiențe imersive care îmbină excelența muzicală cu un flair contemporan.

Cu peste 500 de evenimente la activ, Muse Quartet are o vastă experiență în crearea unor momente memorabile pentru publicul lor. Reputația lor se extinde dincolo de sala de concerte, colaborând cu unele dintre cele mai prestigioase branduri din România și dezvoltând parteneriate pe termen lung cu agenții media de top. Portofoliul lor impresionant include proiecte cu Musette, Netflix, serialul Bridgerton și Festivalul Anonimul, TIFF Cluj sau Festivalul de teatru de la Sibiu, demonstrând capacitatea lor de a se adapta și inova pe diverse platforme și medii.

Fie că susțin spectacole la evenimente de profil înalt sau la întâlniri intime, MUSE Quartet se dedică oferirii unor reprezentații care să rezoneze cu publicul lor și să lase o impresie durabilă. Amestecul unic de profesionalism, creativitate și pasiune pentru muzică îi face un ansamblu de referință în scena muzicală românească.