Bilete Joia Păcătoșilor | Alina Manole si Raul Kusak - 7 nov, ora 20:00 - Palatul Bragadiru - Sala Godot / Gradina Urbana

Joia Păcătoșilor | Alina Manole si Raul Kusak

Palatul Bragadiru - Sala Godot / Gradina Urbana, București

joi, 7 noiembrie, ora 20:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Presale Front seat
Presale Acces General
Wine Tasting Menu

Wine Tasting Menu include un bilet la concert în primele locuri și o selecție de 3 vinuri pentru degustare, alături de platouri cold cuts cheese & meat.

VIP for 2

VIP Experience for two permite accesul pentru 2 persoane, o sticlă de Prosecco, alături de platoul Pair It up Smooth, pentru un wine pairing desăvârșit.

Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Un concept original și unic, doi artiști minunați, trei modalități de comunicare (voce, pian și poveste), 12 ani de scenarii diferite de la apariție la apariție. Acesta este spectacolul „Joia Păcătoșilor” semnat Alina Manole și Raul Kusak.

Denumit ”teatru muzical” sau ”terapie muzicală”, ”Joia Păcătoșilor” are de ani de zile apariții speciale în săli de teatru sau de club care permit spectatorului să urmărească firul poveștii cu atenție și în liniște.Cântecele originale fac parte din firul narativ și dezvăluie către public, pe alocuri cu ironie, pe alocuri cu umor sau tandrețe fața reală a iubirii de cuplu.

Subiectul este destinat publicului inteligent, care știe sa treacă dincolo de cuvinte și muzică pentru a păși în propriul univers, unde adevărurile stau bine ascunse…

“Joia Păcătoșilor” aparține Alinei Manole și lui Raul Kusak, fiecare dintre ei fiind personaje în acest spectacol-concept, unic, sincer, adevărat.

Nu, nu e concert de jazz. E concert cu muzica Altfel. Intim, delicat, unic. Unic în România.

Conține efecte stroboscopice de scurtă durată - nerecomandat persoanelor cu sensibilitate sau epileptice.