Bilete Arya Quintet | A Night in Tunisia - 13 nov, ora 20:00 - Palatul Bragadiru - Sala Godot / Gradina Urbana

Arya Quintet | A Night in Tunisia

Palatul Bragadiru - Sala Godot / Gradina Urbana, București

miercuri, 13 noiembrie, ora 20:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Front seat
Acces General
Wine Tasting Menu

Wine Tasting Menu include un bilet la concert în primele locuri și o selecție de 3 vinuri pentru degustare, alături de platouri cold cuts cheese & meat.

VIP for 2

VIP Experience for two permite accesul pentru 2 persoane, o sticlă de Prosecco, alături de platoul Pair It up Smooth, pentru un wine pairing desăvârșit.

Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Ana Maria Munteanu, o voce rafinată și pasionată a scenei muzicale, aduce un omagiu ritmurilor captivante din spațiul sud-american și latin jazz-ului, într-un concert special care îmbină exotismul acestui stil cu melodii cunoscute și îndrăgite de iubitorii de jazz și pop.

Repertoriul serii va cuprinde piese reprezentative din muzica latino-americană, dar și compoziții celebre care au cucerit deopotrivă publicul internațional și românesc.

 

În această călătorie muzicală plină de ritm și pasiune, Ana Maria va fi acompaniată de unii dintre cei mai apreciați muzicieni din țară și străinătate:

Bogdan Munteanu – pianist și compozitor recunoscut pe scenele de club și festival
Cătălin Milea – saxofonist remarcabil
Adrian Flautistu – basist de referință în lumea jazz-ului
Anthony Gutierrez – baterist cu o energie inconfundabilă

 

Vă invităm să vă bucurați de o seară specială, plină de sunete rafinate și armonii inedite, într-un spectacol care promite să vă poarte prin universul fascinant al jazz-ului!